Medlemsansökan

För att bli medlem i Skogsluffarnas OK fylller du i uppgifterna nedan. Det är viktigt att ni fyller i personnummer och en giltig epost-adress då det är vårat sätt att nå dig. Efter att ni fyllt i uppgifterna kommer ni få ett mail med mer information bland annat om hur ni  betalar in medlemsavgiften.

Är ni en familj som söker medlemskap så är det viktigt att ni gör en ansökan för alla familjemedlemmar.

Får ni något problem eller har frågor runt medlemskapet, kontakta Erika Carlinger som är ansvarig för medlemsregistret. Klicka på namnet för att få mejladressen.

Medlemsavgift 2017

250:–/år för ungdomar. Ungdom är Du till och med det år Du fyller 20 år.
500:–/år för vuxna. Vuxen är Du från och med det år du fyller 21 år.
800:–/år för familjer. Med familj avses medlemmar med samma adress, dock max två vuxna.

Detta ingår i medlemsavgiften:

• Deltagande i klubbens träningar
  • Soppa och smörgåsar vid tisdagsträning
  • Dusch och bastu i Brotorp i samband med aktiviteter inom klubben
  • Subventionerade läger/klubbresor
  • Luffarkaveln 2 ggr per år samt utskick av information om kommande aktiviteter 2 ggr/år. Matrikel över klubbens medlemmar 1 ggn/år.
  • Ungdomar upp till 21 år har fria startavgifter vid alla typer av tävlingar
  • Tävlingslicens (försäkring) för skidtävlingar
  • Olycksfallsförsäkring vid träning/tävling
  • Möjlighet att hyra Brotorp till ett billigt pris

Tävlingsavgift 2017

800:-/år för tävlingsaktiva medlemmar 21 år eller äldre.

Detta ingår i tävlingsavgiften:

• Fria starter vid alla tävlingar, utom s k semestertävlingar (t ex Oringen 5-dagars, Gotland 2-dagars och 3-dagars). Gäller från det datum tävlingsavgiften är betald.

(betalar ni inte tävlingsavgiften men ändå springer tävlingar kommer ni bli fakturerade i efterhand för de faktiska anmälningskostnaderna)

Har Du frågor angående avgifterna kontakta Victoria Falkenström. Klicka på namnet för att få mejladressen.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter