Medlemsansökan

För att bli medlem i Skogsluffarnas OK fylller du i uppgifterna nedan. Det är viktigt att ni fyller i personnummer och en giltig epost-adress då det är vårat sätt att nå dig. Efter att ni fyllt i uppgifterna kommer ni få ett mail med mer information bland annat om hur ni  betalar in medlemsavgiften.

Är ni en familj som söker medlemskap så är det viktigt att ni gör en ansökan för alla familjemedlemmar.

Får ni något problem eller har frågor runt medlemskapet, kontakta Peter Claesson som är ansvarig för medlemsregistret. Klicka på namnet för att få mejladressen.

Medlemsavgift 2017

250:–/år för ungdomar. Ungdom är Du till och med det år Du fyller 20 år.
500:–/år för vuxna. Vuxen är Du från och med det år du fyller 21 år.
800:–/år för familjer. Med familj avses medlemmar med samma adress, dock max två vuxna.

Detta ingår i medlemsavgiften:

• Deltagande i klubbens träningar
  • Soppa och smörgåsar vid tisdagsträning
  • Dusch och bastu i Brotorp i samband med aktiviteter inom klubben
  • Subventionerade läger/klubbresor
  • Luffarkaveln 2 ggr per år samt utskick av information om kommande aktiviteter 2 ggr/år. Matrikel över klubbens medlemmar 1 ggn/år.
  • Ungdomar upp till 21 år har fria startavgifter vid alla typer av tävlingar
  • Tävlingslicens (försäkring) för skidtävlingar
  • Olycksfallsförsäkring vid träning/tävling
  • Möjlighet att hyra Brotorp till ett billigt pris

Tävlingsavgift 2017

800:-/år för tävlingsaktiva medlemmar 21 år eller äldre.

Detta ingår i tävlingsavgiften:

• Fria starter vid alla tävlingar, utom s k semestertävlingar (t ex Oringen 5-dagars, Gotland 2-dagars och 3-dagars). Gäller från det datum tävlingsavgiften är betald.

(betalar ni inte tävlingsavgiften men ändå springer tävlingar kommer ni bli fakturerade i efterhand för de faktiska anmälningskostnaderna)

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter